Empreses

Porta el teu negoci a un altre nivell

Empreses

Porta el teu negoci
a un altre nivell

Com a empresa us oferim tot tipus de serveis; des de sistemes de megafonia fins a un sistema de telefonia integrat  per a poder gestionar-ho tot des del telèfon que podeu portar a la butxaca o el que teniu sobre la taula. El nostre objectiu és que els nostres clients tinguin totes les facilitats a l’hora de poder contractar o integrar totes les opcions i serveis que necessitin a la seva empresa.

Les necessitats tecnològiques
de cada entorn són diferents i canviants

Les necessitats
tecnològiques
de cada entorn
són diferents
i canviants

Gràcies a la integració tecnològica en un entorn hiperconnectat, oferim solucions professionals, escalables i adaptables a cada client, igual que les nostres solucions de xarxes intel·ligents, LAN, WAN i WLAN, adaptades en tot moment a les necessitats actuals.

També oferim solucions a mida pel sector audiovisual. Som experts en aquesta àrea i en la multimèdia; així que podem posar a la vostra disposició solucions innovadores d’altes prestacions adaptades a qualsevol entorn, aportant la personalització i la integració que necessiteu.

Serveis que oferim

Els serveis que oferim a petites, mitjanes i grans empreses son:

Serveis
que oferim

Xarxes de fibra òptica

La millor manera d’actualitzar la vostra xarxa informàtica es començar a canviar el cable tradicional per la fibra òptica. Menys problemes, menys cables, mes fiabilitat, mes velocitat i mes capacitat. Totes aquestes avantatges, i mes, son les que adquirireu actualitzant la vostra xarxa.

Plataformes de comunicació PBX tradicionals:

Les centrals de telefonia físiques com son les PBX, tenen moltíssimes avantatges com son la integració de la megafonia o porters, així com la unificació de diferents seus a traves del núvol. Sempre adaptades a les necessitats que tinguin els clients de petites a grans empreses.

Utilitzem tot tipus de terminals segons els gustos i/o necessitats:

  • Terminals IP
  • Softphone mòbil
  • Softphone PC
  • Analògics
  • Digitals

Gracies a que estem utilitzant la ultima tecnologia en telefonia els podem instal·lar tant en local, a la mateixa oficina, com en remot, a casa vostre per poder teletreballar.

Sistemes de CCTV:

Necessites tenir el teu negoci segur o be sistemes de lectures de matricules, control d’accessos, etc?
Nosaltres t’oferim tot tipus d’opcions per al teu negoci amb el millor producte actual del mercat i treballant amb es millors marques.

Sistemes de megafonia

Muntem tot tipus de sistemes de megafonia per a tot tipus de negocis o entitats; ja siguin grans magatzems, oficines, botigues, escoles o restaurants, etc.

Fotografies: IES SANTA COLOMA DE FARNERS.

Centraleta virtual:

Que es una centraleta virutal?
Es un sistema de comunicació avançat al núvol.
Quines son les seves avantatges?

  • Es un servei 100% Cloud, això vol dir que te disponibilitat a qualsevol lloc on hi hagi internet
  • Abaratiment de costos, ja que nomes es necessita el telèfon físic o ni tan sols això gracies a la tecnologia dels softphone.
  • Integració fàcil i rapida amb la màxima compatibilitat.
  • Millora de l’activitat corporativa.
  • Configuració a mida de les necessitats del client.

Networking: xarxes intel·ligents, LAN, WAN, WLAN:

Una de les nostres especialitats es la creació i/o reestructuració de xarxes informàtiques bàsiques així com de xarxes intel·ligents ja siguin cablejades o xarxes sense fils (WIFI i WIFI6) professionals.